top of page

Pack Paintball + Parapent

Pack Paintball + Parapent: desdde 110€

Paintball 100 boles + equipacions + parapent 15/20min

Vine i gaudeix de la llibertat d'un vol en parapent biplaça, sent la brisa i admira el paisatge.

T'acompanyem en un vol inoblidable gaudint dels paisatges de Girona i de l’Ermita de Sta Brígida, a Amer. Ens trobem a 20 km de la ciutat de Girona, a 40 km de la Costa Brava i a poc més de 100 km de Barcelona.

www.volfactory.com

Localitzacio a l'Estartit

Pack Paintball + Paratrike

Pack Paintball + Paratrike: desde 110€

Paintball 100 boles + equipacions + parapent 15/20min

Un vol en PARATRIKE biplaça com a primera presa de contacte és una excel·lent experiència per a tothom. No és necessària cap condició física especial i es ideal per persones amb mobilitat redüida.

 

Situats en la Costa Brava, a la carretera de Vilamalla a Fortià, alla es troba el lloc on farem l'activitat del Paratrike i només caldrà seure i escoltar les explicacions que ens doni l'instructor.

 

Durant el vol, el passatger gaudirà de tota una sèrie de noves sensacions on es barregen l’adrenalina amb el plaer, la tranquil·litat i llibertat de volar.

 

La visió del paisatge de la Badia de Roses ens acompanyarà als nostres peus, gaudirem de l'Alt Empordà i els seus contrastos de paisatges, barrejant mar, pla i muntanya.

 

Pels amants de la fotografía i video podran realitzar reportatges, amb el seus propis equips, des d'un punt de vista diferent i fer-se selfies espectaculars amb la nostra GoPro.

 

Velocitats suaus i pròxims al terra, amb motor i ben protegits. La forma més segura de volar!

 

www.volfactory.com

Localitzacio Amer

bottom of page